Matkaan!

Nyt me ollaan reissussa! Käsittämätöntä, mutta totta. Samalla hemmetin siistiä! Blogikin on jo muuttunu moneen kertaan ja muuttuu varmasti vielä edelleen, mutta koittakaa kestää. Edellinen blogiteema oli jo melkein täydellinen, mutta hitto se rajas kuvat just niinku halus. Ei semmonen käy päinsä… Mutta asiaan!

Lada starttas matkansa eilen Tampereelta. Kuskina toimi Tommi aina Lahteen saakka. Ja kyllähän kyytiin tottakai otettiin liftarikin, joka ei tosin näyttänyt kovin innostuneelta, kun meikäläisten matka-auto pysähtyi kohdalle. Kun sitte uus matkalainen kysäs ”Lahteenko menossa?”, Tommi tottakai totesi, että ”Itse asiassa Kazakstaniin.” Kyllä siinä oli liftarille mietittävää. Joka tapauksessa mies pääsi ehjin nahoin Lahteen ja sieltä kopattiin mukaan Tuomo, auton oikea omistaja.

Klo 12 maissa viesti Ladan lähdöstä Lahesta kiri Lappeenrantaan saakka, me Laurin kanssa alettiin toden teolla alkaa valmistelemaan matkaa. Viimoset pakkaukset ja hankinnat ja tsadaa, Lada saavutti Lappeenrannan klo 13.45! Kyllä siinä oli naapureilla ihastelemista. Niin hienosti se lipui pitkin asvaltin pintaa.

Pikkusen piti vielä viilailla: Lappeenrannassa autoon vaihdettiin vielä rengas ja tärkeintä, takakontin jääkappiin vedettiin sähköt. Nyt on juomat kylmässä! Lisäksi vielä pyörille porattiin oma lukkolenkki auton etuosaan. Suuri kiitos porakoneen lainasta Hannulle!

Kun Lada saapu paikan päälle, se oli jo ääriään myöten täynnä! Katteltiin Laurin kanssa, että näinköhän meikäläisten kamat mahtuu mukaan ollenkaan. Mutta kun pakkausjoukoissa oli naapurit ja Laurin äiti Maiju, kamat saatiin kyllä paikoilleen, eikä mitään jääny tien varteen.

Nyt ollaan jo ystävämme Sergein datchalla ja lähdössä lenkille lähiseudulle. Tarkempaa postausta eilisestä matkasta on tulossa. Stay tuned!

Suurenmoiset kiitokset kuvaajalle Matille sekä muille lähtöä tukeneille! Ootte huippuja 🙂

– Mirva