Catmandoo-sandaalit

 

Sivuprofiili

Sivuprofiili

Blogiin on luvassa arvosteluja erinäisistä tuotteista, kulkupeleistä, ravintoloista ja majapaikoista. Koska blogi toimii ilman sponsorirahoja, olemme vapaita esittämään ihan omat mielipiteet. Ensimmäisessä tuotearvostelussa otetaan käsittelyyn kesäkuun viimeisinä päivinä ostetut sandaalit merkkiä Catmandoo. Tuotteella on siis ikää noin kuukausi ja siitä varsinaista käyttöä on ollut ehkä noin kolmannes.

Ennen reissuun lähtöä yritin ettiä sopivia sandaaleita, mutta mitään järkevää ei löytynyt. Merreliä oli paljon kaupoissa tarjolla, mutta kahdet Merrelit omistaneena kolmannet sai jäädä kauppaan. Ensimmäisenä oli kengät, joista irtosi pohja ja toinen kokemus oli sandaalit, joista irtosi remmit. Molemmat reilusti alle vuoden käytöllä.

Nyt päätin sitten hetken mielijohteesta viimeisenä päivänä ennen reissua ostaa Catmandoon sandaalit, jotka olivat rumat, mutta edulliset Lappeenrannan Intersportissa. Sandaalit olivat muuten ihan hyvät, mutta eivät kestäneet käyttöä, haisivat normaalisläpäriä tai muuta jalkinetta hitosti pahemmalle ja olivat vähän epämukavat jalassa. Reilun 10 päivän käytön jälkeen sandaalin pohja antautui kantapään alla, mikä johti käyttökokeilun päättämiseen. Nyt kyseiset sandaalit lähti roskakuiluun ja matkaa jatketaan släpärit jalassa.

Catmandoon sandaalit saavat arvosanaksi asteikolla yhdestä viiteen kokonaisen ykkösen.

-Lauri