Laivalla Ausseihin

Taakse jää Aasia

Taakse jää Aasia

Laivoillahan on perinteisesti matkustettu mantereelta toiselle, mutta nykyään se on aika harvinaista hupia. Aasialainen halpalentoyhtiö lentää halvimmillaan sadan euron pintaan Australiaan, joten ainakaan taloudellisesti laivamatkustamisessa ei ole mitään järkeä. Meidän tiedustelujen perusteella rahtilaivakyyti maksaa jotain 80-120 euron väliltä vuorokaudelta ja lyhyimmilläänkin aikaa menee vähintään viikko.

Meillä tavoitteena oli bongata purjevenekyyti, mutta sitä ei valitettavasti saatu järjestettyä. Mahdollista se kuitenkin on, ja tähän tarkoitukseen on omistettu useita nettisivuja, joista meidän eniten käyttämä on www.findacrew.net. Jonkinlainen purjehduskokemus ennakkoon auttaisi asiaan kummasti ja lisäksi esimerkiksi kokkailutaitoja, hierojan ammattia tai sukelluskokemusta arvostetaan.

Balilta lähdössä

Balilta lähdössä

Lentämään ei silti tarvinnut ryhtyä, vaan saatiin hankittua paikat MS Astorin kyytiin. Liput saatiin kokonaiset kaksi päivää ennen lähtöä, kun muut matkaajat olivat varanneet reissunsa jo kuukausia aikaisemmin. Tämä näkyi myös lippujen hinnassa, sillä meille hytti yläkannen parhailla paikoilla merinäkymin kustansi alle puolet siitä, mitä alakannen sisähyteistä oli pulitettu. Vähän reilu 500 euroa/naama tuli hintaa reissulle. Reissu alkoi heti hienosti kapteenin kysyessä, että ollaanko oltu risteilyaluksella ennen. ”Ollaan, mutta ei näin pienellä”, tuli spontaani vastaus, mutta oishan sen muutenkin voinut muotoilla. Siljan tai Viikkarin laivoihin verrattuna MS Astor on nimittäin suhteellisen pieni, mittaa on 176 metriä ja matkustajia mahtuu kyytiin noin 600.

Sopeutuminen sivistyneeseen elämään

Lippujen mukana tuli pukukoodit, joissa illalliselle suositeltiin pukeutumaan tyylikkäästi. Pikkutakkikin menettelee, jos ei kerran vaivauduta kunnolla pukeutumaan. Tässä meinasi alkaa huolestuttamaan, että mihinköhän sitä on tullut tuppauduttua. Sitten onneksi muistettiin, että risteilymatkailijat ovat eläkeläisiä, eikä eläkeläiset tunnetusti asioista ressaa. Siellä ne paineli menemään shortsit jalassa, lippa vinossa ja t-paidat päällä, joten hyvin myökin pärjättiin ilman puvun takkia ja solmiota.

Puolen vuoden Aasiassa rypemisen jälkeen oli kyllä miellyttävää saapua laivalle ja laittaa kaikki kamat kaappeihin, nukkua hyvässä sängyssä puhtaissa lakanoissa ja ihmetellä sitä, että mihin ihmeeseen tarvii 5 erilaista pyyhettä. Hytti siivottiin kaksi kertaa päivässä, ja muutenkin palvelu laivalla pelasi ensiluokkaisesti. Ei se sinänsä ole mikään ihme, kun matkustajia oli reilut 400 ja miehistöä 200.

Maha täyteen

6 päiväsen reissun muut kohokohdat olivat laivalta löytynyt ihan kunnollinen sauna ja ennen kaikkea ruokailu. Ruokaa oli tarjolla riittävästi, se oli hyvää ja tarjoilu oli viidesti päivässä. Kaikki kuului hintaan, joten syödä sai buffetissa tai vähän hienommin ala carte ravintolassa ihan oman fiiliksen mukaan. Ja sitä siellä laivalla sitten tehtiinkin. Aamupalalla syötiin maha täyteen kaiken maailman leikkeleitä, juustoja ja tummaa leipää. Lounaalla nautittiin hyvät ruuat ja tietysti suunnattiin jätskibaarin kautta takakannelle. Iltapäivän teehetkellä oli tarjolla kaikenlaista hyvää pikkusuolasta katkarapuvoileivistä lohisalaattiin ja hemmetinmoinen valikoima leivoksia, keksejä, kakkuja, rahkoja ja muita jälkiruokia. Kaiken kun vielä upotti kermavaahtoon ja vanilijakastikkeeseen, niin tiesi Australian aavikoita varten hankittavan vararavinnon varmasti karttuvan kylkiin. Illalliseksi ruokailtiin 6 ruokalajin maistelumenut tai valikoitiin parhaat palat buffetin antimista. Illaksi oli sitten vielä tarjolla vähän päivästä riippuen hedelmäsalaatit tropical partyissä tai jälkiruokabuffet musikaaliesityksen päälle.

Aktiviteetteja

Muutakin aktiviteettia harrastettiin saunomisen ja syömisen lisäksi. Laivalta löytyi jumppasali, jossa käytiin hikoilemassa, ja jonkin verran ohjattuja tunteja oli myös tarjolla. Mirva kävi joogassa, ja mie osallistuin jalisturnaukseen. Pingisturnaus kerkesi myös vakiintua päiväohjelmaksi, samoin kuin itsensä sivistäminen kirjastossa ja tietysti kerppenin pelaaminen bridge-huoneessa. Laivan show-ryhmä järjesti iltaohjelmien lisäksi päiväohjelmaa visailuista olympialaisiin. Illalla oli sitten iltashown aika. Välillä käytiin vähän ohjastamassa laivaa paremmalle kurssille ja loppuaika vaan nautittiin elämästä ja ihasteltiin Intian valtameren maisemaa. Moneen päivään ei näkynyt rantaa tai muuta liikennettä.

Aikamoisia reissaajia sitä löytyi eläkeläisten joukosta. Muuan reilu 70-vuotias saksalaismies oli lähtenyt alle 18-vuotiaana Australian reissulle ja oli samalla matkalla edelleen. Siinä alkaa olemaan reissulla pituutta. Yksi nainen oli yrittänyt ajaa 60-luvulla skootterin Singaporesta Englantiin, mutta ihan koko matkaa ei voinut ajaa. Burma piti kiertää ottamalla laivakyyti Malesiasta Madrasiin. Näistä tarinoista innostuneena jatkettiin taas matkaa eteenpäin. Ehkä tässä on jotain joristavaa vielä itelläkin, jos vanhaksi asti sattuu elämään.

Mahtavia auringonlaskuja avomerellä

Mahtavia auringonlaskuja avomerellä

-Lauri