Unelmien talo

Unelmien talossa

Unelmien talossa

Viime postauksessa eksyttiin toisistamme ja koettiin yksi tähän reissun hienoimmista hetkistä. Romanttinen illallinen kynttilänvalossa ja nuotion lämmössä pimenevässä illassa oli kuitenkin vain yksi illan huippuhetkistä. Sen lisäksi, että meillä oli Susien ja Carlin kanssa ihan mielettömän hauskaa, nukuin myös yöni unelmieni kodissa.

Susien ja Carlin kotia on vaikea kuvailla. Talo on itsessään jo upea, kuten moni muukin jenkkiläinen talo. Se on valtavankokoinen ja täynnä erilaisia huoneita. Siihen on hankkimisvaiheessa myös tehty valtava remontti. Kattoa on nostettu huomattavasti. Se tekeekin talon yläkerran makuuhuoneista ja pesuhuoneesta todella upean. Tykkään kattoikkunoista (vai miksi niitä nyt sitten kutsutaankaan) ja pienistä yksityiskohdista taloissa. Niitä Jenkeissä riittää, mutta usein niitä on meikäläisen makuun jopa liikaa. Tämä kyseinen talo on kuitenkin rakennettu mielestäni todella hyvällä maulla. Kirsikkana kakun päällä on upea sisustus. Kaikki huonekalut, valaisimet ja muu irtaimisto sopii paikoilleen täydellisesti. Suorastaan ihannoin tätä tyyliä. Kaikki on viimeisen päälle mietitty, ja jokaisella huoneella on oma tarinansa kerrottavana. Seinillä on käytetty rohkeasti erilaisia värejä aina vaaleista voimakkaaseen punaiseen, ja kaikki ne toimivat. Käsittämätöntä. Tällaisia yhdistelmiä voi tehdä vain talossa, jossa on jo valmiiksi tietynlainen tunnelma. Talossa havisee historia. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, annan mielummin niiden puhua.

Joka kerta, kun katson näitä kuvia, huokaisen pitkään. Talo on minun unelma. Vielä kun se saataisiin irti verkosta, olisin maailman onnellisin tyttö. Ainakin uskoisin niin.

– Mirva