Heinäkuun kuva

Eastport, Maine, USA

Eastport, Maine, USA

Reissun toinen puolisko on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Uusia ideoita blogin suhteen on tullut monia, mutta päätettiin aloittaa tästä. Jatkossa blogiin päivittyy joka kuukausi kuukauden kuva, joka kertoo yhdestä unohtumattomasta hetkestä matkan varrella. Meidän mielestä on tärkeää nauttia hetkistä. Siitä hyvänolon tunteesta, joka silloin vallitsee. Aina ei tarvitse miettiä tulevaa.

Heinäkuun kuva on otettu kuun lopulla ihanasta Easportista, jonka rannikolta näkee suoraan Kanadan puolelle. Päästiin paikan päälle ensimmäisen Jenkki-isäntämme Darrelin kyydissä. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ensimmäistä kertaa koko reissun aikana. Paremmin ei olisi voinut Jenkkireissu alkaa. Kanada kun oli tarkoillut meille pääosin vain sumua ja vesisadetta. Nautiskeltiin helteestä ja hetkestä tutkaillen kaupungin pikkukatuja ja katsastellen pikkupuotien ikkunoita. Lisäksi syötiin rantaravintolan terassilla kunnon amerikkalaiset hamppariannokset.

– Mirva