Marraskuun kuva

Mitä edessä siintää?

Päämääränä kylä

Marraskuun kuvaksi valikoitui Creelissä Meksikossa maastopyöräilyreissulla räpsäisty kuva. Työnnettiin pyörät ensin jyrkkää mäkeä ylöspäin, ja sittehän se raskas työ palkittiinkin. Päästiin kikkailemaan mitä hienompia mutkittelevia vuoristopolkuja eteenpäin, kunnes päädyttiin kuvanottopaikalle. Ihasteltiin hetki alhaalla olevaa laaksoa ja mietiskeltiin, että minnehän me sieltä joudutaan. Päätettiin kuitenkin ottaa haaste vastaan, suunnata paikkaan, josta meillä ei ollut sen enempää tietoa. Arveltiin kuitenkin, että päästäisiin laaksonkin kautta takaisin kotiin. Siispä pyörät hartioilla laskeuduttiin suureen tuntemattomaan läpi kivikon.

Elämässä jokaisella on varmasti päämääriä, paikkoja, joissa haluaa käydä. Mielenkiintoista onkin aina se, miten kyseiseen paikkaan sitten päätyy ja pääsee. Välillä päämäärän saavuttaminen vaatii paljon ponnisteluja, mutta lopputulos on yleensä aina sama: ”Me tehtiin se!”

Löydettiin oikealle tielle lopulta mutkien kautta. Nosteltiin pyöriä aitojen yli ja ryömittiin ali, kunnes bongattiin tuttuja kivikasoja. Oltiin ”Tissilaaksossa”, jota oltiin käyty katsomassa aikaisemmin samana päivänä. Loppu olikin sitten tuttua maastoa ja päästeltiin menemään kämpille kovaa vauhtia.

Taas yksi päämäärä saavutettu.

-Mirva