Tammikuun kuva

viimonen_kuva

Tammikuun kuva on otettu Amatsonilta Brasiliasta. Maattiin riippukeinuissa lounaan jälkeen ja ihailtiin maisemia vailla mitään sen suurempia suunnitelmia lähitulevaisuuteen. Matka pitkin Amatsonia ja sen haarajokia kesti neljä päivää, ja sen aikana olikin taas aikaa mietiskellä syntyjä syviä.

Luonnossa oleminen antaa ajatuksille siivet. Jotenkin luonnon äärellä on helpompi ajatella. Laineiden liplatus rauhoittaa mielen, ja ajatukset pulpahtelevat paljon normaalia tiheämmin. Samalla tilanne ruokkii myös uusia oivalluksia, joita tällä reissulla onkin saatu useita.

Muutaman päivän rauhoittuminen tekee varmasti hyvää kaikille. Suomessahan otollinen paikka moiseen on varmastikin mökki, mutta miksei sitä voisi tehdä missä vaan se tuntuu itsestä hyvältä. Laivalla tilanne oli erittäin otollinen, sillä siellä ei ollut häiriötekijöitä eikä mitään sen ihmeellisempää tekemistäkään. Saatiin uppoutua maisemiin ja ajatuksiin moniksi päiviksi, ja se jos joku teki hyvää!

-Mirva