Karnevaalikaupunki

Frankfurtin karnevaalit

Frankfurtin karnevaalit

Kun nyt päästiin hetki sitten jo puhumaan Octoberfesteistä, niin lienee ihan järkevä jatkaa vielä hieman Saksan maasta. Riosta kun matka vei meidät Frankfurtiin, jossa vaihdettiin konetta koko päivän vaihtoajalla. Päätettiinkin sitten ottaa ilo irti ja lähteä kaupungille. Tavoitteena ostaa saksalaista kaljaa ja dönerit.

Hyi hittolainen, että siellä olikin sitten kylmä. Heivattiin päälle lämpimimmät vaatteet, mitä meiltä löyty, siis farkut, pitkähihaset ja tuulitakit. Mutta kyllä sitä sai hytistä siinä vesisateessa ja tuulessa, mitä meille kyseisenä helmikuun päivänä tarjoiltiin, yäk!

Mutta arvatkaas, mitä me löydettiin Frankfurtista?! No tottakai saksalaiset karnevaalit. Ja itse asiassa oltiin nyt ihan asian ytimessä täällä maassa. Saksan karnevaalikaupunki, siis kyllä, on nimenomaan Frankfurt. Innostuttiin jo kovasti karnevaalikulkueesta, jonka kuultiin iloisena ajelehtivan pitkin kaupungin katuja. Tää täytyy nähä. Tän jälkeen ei sitte harmita, ettei Riossa tullu kaikkea sambameininkiä nähtyä.

Ja kyllähän ne saksalaiset hommat osaa, vai mitä olette mieltä?

Karnevaalien rumpujoukot

Taustanäkymät ja tunnelma

Pelleshow

Kulkuneuvot ja yleinen koneisto

Ryhmäkoreografia

Esitanssijat ja joukonjohdattajat

-Mirva